در روز اول فرد باید تنها سیب و مایعات مصرف کند. در ۴ روز باقی مانده فرد باید در کنار سیب، سایر مواد غذایی هم بخورد. البته باید توجه داشت که کالری دریافتی نباید بیشتر از ۱۲۰۰ در روز باشد.
روز اول: فرد باید برای صبحانه دو عدد سیب، برای ناهار یک عدد و در شام سه عدد سیب استفاده کند.
روز دوم: برای صبحانه یک عدد سیب به همراه یک لیوان شیر بدون چربی یا شیر سویا استفاده شود. برای نهار یک عدد سیب به همراه سالاد سبز و دو عدد هویج نصف یک لبو می تواند کالری بدنتان را تأمین کند. برای تهیه سس نیز می توانید از خردل، روغن زیتون، نعنا و نمک و فلفل سیاه استفاده کنند. برای وعده شام هم دو عدد سیب کافی است.
روز سوم: در روز سوم می توانید در کنار سیب و انواع سبزیجات استفاده کنید. همچنین روغن زیتون در برنامه غذایی تان می تواند به حفظ یکپارچگی غشای سلولی کمک بسیاری کند و در دفع چربی های مضر و جذب چربی های مفید یک اهرم بسیار قوی باشد. البته فراموش نکنید که باید به مقدار کافی آب و مایعات استفاده کنید تا بدن دچار کم آبی نشود. استفاده از لبنیات عدس و همچنین برش های کوچک از نان و غلات در این روز توصیه می شود.
روز چهارم: برای صبحانه بهتر است یک عدد سیب همراه با مقداری کلم برگ میل شود. در وعده غذایی نهار یک عدد سیب با سبزیجات کباب شده یا به همراه سوپ سبزیجات گزینه عالی است. برای میان وعده پس از ناهار یک کاسه کوچک هندوانه یا یک عدد پرتقال می شود. در وعده عصرانه می توانید یک فنجان چای سبز بخورید. برای شام هم یک عدد سیب همراه با اسموتی لبو و کرفس کالری بدن را تأمین خواهد کرد.
روز پنجم: صبحانه یک عدد سیب و یک عدد تخم مرغ آب پز استفاده شود. در وعده نهار یک عدد سیب همراه با سبزیجات کباب شده یا سوپ سبزیجات. برای میان وعده پس از ناهار دو عدد بادام یا یک عدد هلو بخورید و همچنین برای عصرانه می توانید یک فنجان چای سبز همراه با یک عدد بیسکویت سبوس دار بخورید. برای شام هم بهتر است یک عدد سیب همراه با ماهی پخته و مارچوبه یا یک عدد سیب همراه با لوبیا قرمز و کمی فلفل دلمه ای استفاده کنید.
مواد غذایی که می توانید در زمان رژیم سیب از آن ها استفاده کنید
انواع پروتئین: تخم مرغ، ماهی، مرغ بدون پوست، بوقلمون، گوشت گاو، توفو یا پنیر سویا، پروتئین بافت دار سویا، قارچ .
لبنیات: ماست کم چرب، شیر کم چرب، پنیر خیلی کم .
چاشنی ها و ادویهجات: نعنا، برگ گشنیز، آویشن، رزماری، زنجبیل، رازیانه، پودر پیاز و پودر سیر، پودر زیره و گیشنیز، زردچوبه، شنبلیله، پودر چیلی، دانه خردل
نان بیسکویت: نان چند غله، بیسکوییت و نان سبوس دار .
روغن ها و چربی ها: روغن جوانه برنج، روغن زیتون، روغن کرمانشاهی، روغن کانولا .
(همگی در مقادیر محدود)
نوشیدنی ها: آب نارگیل تازه، آبمیوه تازه، آب دوغ، اسموتی ها و سبزیجات.